Links

www.komosie.be: de Koepel van Milieuondernemers in de Sociale Economie, overkoepelt alle kringwinkelcentra en Energiesnoeiersbedrijven in Vlaanderen. De vzw is actief in de social-profitsector op het kruispunt van milieu en sociale economie.

www.energiesnoeiers.net: alle informatie over energiesnoeiers in Vlaanderen. 

www.warmerwonen.be: Warmer wonen stimuleert de renovatie van woningen in de regio Zuid-West-Vlaanderen.

www.energiescans.be: om de gratis energiescan aan te vragen in het werkingsgebied van distributienetbeheerder Infrax: Harelbeke, Lendelede en Wevelgem.

www.gratisenergiescan.be: om de gratis energiescan aan te vragen in het werkingsgebied van distributienetbeheerder Eandis: Anzegem, Avelgem, Deerlijk, Kortrijk, Kuurne, Menen, Spiere-Helkijn, Waregem, Wervik, Zwevegem.

www.energiesparen.be: het Vlaams energieagentschap (VEA) is een verzelfstandigd agentschap van het Vlaams ministerie van Leefmilieu, Natuur en Energie. Zij geeft uitvoering aan een duurzaam energiebeleid, met als belangrijkste taken het stimuleren van rationeel energiegebruik en milieuvriendelijke energieproductie.

https://www.dewatergroep.be/nl/content/2355/waterscan.html: alle  inwoners van de regio Zuid-West-Vlaanderen die beschermde afnemers zijn kunnen bij de Watergroep terecht voor een gratis waterscan. 

energiesnoeiers